RYHMÄT JA YRITYKSET

Olette tervetulleita isommallakin porukalla. Kesäsesongin ja muutamien talvisesonkiviikkojen ulkopuolella vuokraamme huviloitamme ryhmille myös yhdeksi tai kahdeksi vuorokaudeksi.

Kokoa seurueesi ja kysy tarjouksemme. Meillä on nähty jo useita

  • syntymäpäivän juhlijoita
  • harrasteryhmiä
  • hääseurueita
  • työporukoita

Grillitalomme on niin ikään sopimuksen mukaan käytössänne. Siellä sujuu mainiosti rento palaveri ja iltapalan laitto jopa 15 ihmiselle.

Pari esimerkkiä:

Järjestä yrityksellesi tai työporukallesi kaksi täyttä arkipäivää kahdessa vierekkäisessä huvilassa. Mukavan väljä yöpyminen 10 - 12 hengelle. Touko - kesäkuun vaihteessa tai elo - lokakuulla mainiot rantasaunammekin ovat käytössänne. Meiltä saatte liinavaatteet sekä loppusiivouksen.
Grillitalo on käytössänne koko ajan.
Ja monenlaista ohjelmaa kokouksenne lomaan löydätte täältä: www.koliactiv.fi

Tulkaa kaveriporukalla viikonlopun viettoon. Kahdeksankin kaverusta samaan huvilaan mukavasti ympäri vuoden. Talvella rinteeseen, ladulle ja pilkille. Kelkoillakin pääsee pihaan asti. Laitetaan syksyllä vaikka kaksi moottorivenettä saman huvilan rantaan ja pääsette mukavasti porukalla kalaan. Rantasaunoillamme lämmitätte mainiot löylyt syysmyöhälle saakka. Talviaikaan on myös grillitalo käytössänne.

Vietä muistelemisen arvoinen syntymäpäiväviikonloppu Hattusaaressa. Laitetaan teille seurueesi koon mukaan yksi tai useampi huvila viikonlopuksi.