KALASTUS

Kalastusluvat verkoille, virvelille ja veto-uisteluun järjestyvät lomalaisillemme Hattusaaren kalastuskunnan alueelle etukäteen jokaiselle huvilalle. Siis myös verkkokalastus on sallittua. Pielisessä on runsaasti mm. seuraavia erittäin hyviä ruokakaloja: Ahven, kuha, hauki, made, siika, taimen ja järvilohi. Kaikki nämä käyvät kaikenlaisiin pyydyksiin keväästä syksyyn.  Talven pilkkionginta ja jäällä hiihto ovat parhaimmillaan maaliskuun lopulla ja huhtikuussa. Vuokraa moottorivene edullisesti meiltä tai tuo oma moottorivene mukanasi. Koko Hattusaaren kalastusalueen parhaat kalavedet alkavat heti välittömästi huviloidemme rannasta! Eikä majoitus isoissa huviloissamme keväällä tai syksyllä paljon maksa. Toki tämän lisäksi tarvitset oman henkilökohtaisen kalastuslupasi. Mato-onget löytyy myöskin joka huvilalta.

 

  Vene + 4 Hp nelitahtiperämoottori   vk / 170 €
  (polttoaine ei sisälly vuokrahintaan)
   
       

 

MOOTTORIVENEET

Monelle vieraallemme kalastus on loman ykkösharrastus. Kalastajia varten meillä on useita moottoriveneitä vuokrattavana. Puuveneet ovat 5 tai 5,25 m pitkiä. Ne ovat keveitä soutaa ja vakaita ajaa aallokossakin. Kaikki perämoottorimme ovat 4 Hp nelitahtikoneita. Keveitä ja helppoja käyttää. Hiljaisia, tasaisesti käyviä ja kuluttavat puhdasta 98 bensaa vain n. litran tunnissa.

Ota kalastusvälineesi mukaan ja tule kalaan Hattusaareen keskelle isoa Pielistä. Johdannoksi löydät kalastusaiheisia kuvia kotisivujemme kuvagalleriasta!