Huvilat

KoliCarelian Paalisaaren ja Hattusaaren huvilat tarjoavat tasokasta lomanviettoa 8(+2):lle lomailijalle. Huvilat on rakennettu perinteisellä suomalaisella tavalla suurista pyöröhirsistä. Tilaa on ruhtinaalliset 120 m2 kahdessa kerroksessa. Huvilat sijaitsevat puolen hehtaarin rantatonteilla keskellä Pielistä.  Oheisten kuvien yhteydestä löydät lisää yksityiskohtaisempaa tietoa.

PAALIRANTA sijaitsee Paalisaaressa ja KESÄRANTA, LEPOLA sekä AAMUAUER Hattusaaressa. Huvilat ja autokatokset ovat samanlaisia. Hattusaaren rantasaunat ovat keskenään samanlaisia. Paalirannan kesäsauna sen sijaan on extra-kokoa. Vilpola on vielä suurempi ja saunakin on melkein armeijan "puolijoukkue-kokoa". Sinne mahtuu vaikka koko huvilan väki yhtä aikaa samoihin löylyihin! Kaikissa kesäsaunoissamme on käytössänne mainio ulkotakka.

Huviloissa ainostaan kalusteet vaihtelevat. Tekniikka koneineen on käytännössä sama. Ja näissä huviloissa on sitä mitä harvoin kellään edes kotona: Hirsirakennus 26cm pyöröhirsistä yhdistettynä uuden tekniikan lämmöntalteenottojärjestelmään ja ilmastointiin! Ja pakettiin kuuluu tietenkin kattava kodinkonevarustelu. Ja TV + WC:kin löytyy aina tuplana.

Kaksi makuuhuonetta sekä suuri avonainen yläaula neljällä sängyllä. Toinen makuuhuone alhaalla toinen ylhäällä.


Paalisaari  Paalisaari

Yläkerrassa sänkyjen siirtely on helppoa tarpeen mukaan. Ylä- ja alakerran sohvat voi tarvittaessa levittää vuoteiksi. Myös yläkerrasta löytyy WC ja TV. KOIRIEN tuonnista sovittava aina erikseen etukäteen.

Tilava olohuone + keittiö avarilla järvinäkymillä. Komea tulikivitakka on tehty naapurikunnan vuolukivestä.

 Paalisaari  Paalisaari  Paalisaari

Tilava, katettu ruokailuterassi ja aurinkoterassi iltapäiväauringon puolella.
Huvilan rannan puoleisella terassilla voit ihailla nousevaa aamuaurinkoa. Tai sitten tulla saunasta vilvoittelutauolle sekä uimaan.

 
Paalisaari
Paalisaari  

Kattava varustus 10 hengen viihtyisään lomailuun. Konelista: jääkaappi+viileäkaappi + pakastin, liesi+uuni, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, hiustenkuivaaja, CD-radio, 2 x TV, DVD-soitin, koneellinen ilmastointi. Polttopuut kuuluvat vuokrahintaan.

   
 Paalisaari  Paalisaari  Hattusaari

Suuri ja viihtyisä puulämmitteinen rantasauna on käytössäsi toukokuulta lokakuulle. Ulkotakka sopii iltapalan laittoon tai ihan vain tunnelmointiin. Grilliäkin voit käyttää täällä. Vilpola lasitettu Pielisen Itä-tuulia vastaan. Uimaan sinulla on vain 20 metrin matka.

Paalisaari Paalisaari Paalisaari

 

Paalisaari Paalisaari Hattusaari

 

 

  Hattusaari

 Hattusaari

Hattusaari tavella
 
 Hattusaari kesällä, terassi + sauna Hattusaari talvella 
 Hattusaari
 Hattusaari  Hattusaari  Hattusaari
zoom Klikkaa suuremmaksi

 

Kesäranta

 

 
 


Lepola

 

Lepolan tupa
Lepolan ranta ja moottorivene Lepolan yläkerran makuuhuone
 

Aamuauer

 

 
Aamuautereen taulu